PÉNTEK13 “Kettőskönyvelés” – A tanítás és az irodalom

Kettőskönyvelés, azaz két kortárs író, akik egészen mást látnak a világból. Sárkányokat vagy krumpliföldeket, vágóhídat vagy bulihajót, négy fal között vagy a szabad ég alatt. Kettőskönyvelés, akik nem csak az iskolai naplót vezetik, hanem a szó szebb értelmében írnak is.

A február 19-i PÉNTEK13 vendége két író, két magyartanár: Czéh Zoltán és Kiss László. Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Az eseményt innen közvetítjük.

Czéh Zoltán

A február 19-i PÉNTEK13 vendégei: Czéh Zoltán 1971-ben született. Vidéken nőtt fel, de már régóta Budapesten él. Legmagasabb végzettsége alapján történész, publikált is a szovjet történelem tárgykörében, polgári foglalkozására nézve tanár, hajdani középiskolájában, az Apáczai Gimnáziumban tanít magyart és történelmet, lényegét tekintve viszont író. Prózát ír, eddig három kötete jelent meg, a legfrissebb ezek közül az Erre sárkányok élnek c. 2020-as regény.Írói oldal: https://www.facebook.com/czehzoltan

Kiss László

A februári PÉNTEK13 “Kettőskönyvelés” vendégei: Kiss László 1976-ban született Gyulán, jelenleg is ott él. Egykori középiskolájában, az Erkel Ferenc Gimnáziumban tanít magyart és történelmet, 2002-től a Bárka munkatársa, 2006 őszétől a lap szerkesztője. Prózát ír: novellákat, regényt, zenészéletrajzot.

Kapcsolat

1 Example Street
Anytown, CA 10100
USA

%d blogger ezt szereti: